Trh s mliekom a mliečnymi výrobkami v roku 2002
Pohľad na trh s mliekom a mliečnymi výrobkami v roku 2002. Vývoj nákupných cien surového kravského mlieka. Výššie odbytové ceny. Spotrebiteľské ceny. Zahraničný obchod s mliekom a mliečnymi výrobkami v roku 2002.