Účtování spotových obchodů s finančními aktivy - Jílek, Josef
Definícia spotového obchodu podľa IAS 39. Príklady účtovania spotových obchodov podľa dvoch účtovných metód: 1. podľa metódy dňa obchodu, 2. podľa metódy dňa vysporiadania.