Písmeno "e" všetko zmenilo - Čapková, Miroslava
Rozvoj online biznisu na Taiwane. Dobré skúsenosti vo využití internetu v oblasti cestovného ruchu. Elektronický predaj nie je jedinou výhodou internetu.