Spotrebiteľský patriotizmus - Horská, Elena
Prieskum spotrebiteľského patriotizmu vo vzťahu k potravinárskym výrobkom, oblečeniu, obuvi a kozmetike. Základná charakteristika respondentov. Hrdosť na domáci produkt vo svete.