Tváří v tvář nejistotě - Skořepa, Michal
Nositeľ Nobelovej ceny za ekonomiu za rok 2002 - Daniel Kahneman - varuje pred chybami v každodennom rozhodovaní. Vo svojom výskume sa zameral na to, ako uvažujeme a ako sa rozhodujeme, keď nevieme s istotou, ktorá z viacerých možností nastane.