Časovú tieseň vo verejnej správe museli zrušiť zákonom - Apolen, Peter
Podľa predsedníčky Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) obstarávatelia rokovacie konanie zneužívajú a zákon jednoducho obchádzajú. Vyhlasujú, že ide o časovú tieseň a využívali rokovacie konanie bez zverejnenia. Začiatkom r. 2003 bola táto možnosť zo zákona vypustená. Korupčné správanie v procese verejného obstarávania. Pokuty.