Trnava v skúške Johns Manville obstála - Jankovič, Martin
Johns Manville (JM) pritiahla do trnavského Skloplastu konkurencia. Rekvalifikácia zamestnancov. Snaha zvýšiť kvalitu. Rezervy v produktivite. Investície JM v Trnave. Sklársky priemysel - perspektívne odvetvie. Nerozhodli len investičné stimuly.