Mimovládne organizácie už nie sú odkázané len na ukladanie peňazí do bánk - Hošek, Milan
Mimovládne neziskové organizácie už môžu investovať svoje voľné prostriedky v rámci investičného produktu CharitySet. História vzniku CharitySet. Charakteristika tohto investičného produktu. Situácia v Česku.