Osobné financie
Mimoriadna sekcia Trendu. Elektronické bankovníctvo. Vklady v cudzích menách. Investovanie na devízovom trhu. Investície do realít. Hypotekárne úvery. Spotrebné pôžičky. Kartový biznis. Lízing verzus bankový úver. Investície do drahých kovov. Investičné životné poistenie. Poistenie nehnuteľností a domácností. Dôchodky. Kapitálový trh.