Možnosti řízení kursového rizika - Černohlávková, Eva
Vývoj kurzu českej koruny. Kurzové riziko ako súčasť podnikateľských rizík. Ovplyvňovanie dopadu kurzového rizika - komerčná, marketingová, finančná, výrobná politika.