Peter Havlik: Kandidáti by sa nemali ponáhľať do menovej únie - Schönwiesner, Roman
Rozhovor s rakúskym expertom, Petrom Havlikom, zaoberajúcim sa problematikou ekonomickej transformácie krajín SVE a ich integráciou do EÚ. Pripravenosť jednotlivých krajín na vstup do EÚ. Čo priniesol vstup do EÚ Rakúsku. Čo prinesie kandidátskym krajinám. Problém poľnohospodárstva (priame platby). Slovensko a jeho vstup do únie.