Dva pohľady na marketingové poradenstvo - Hanuláková, Eva, 1964-
Definovanie poradenstva a poradcov. Vývoj poradenstva smerom k profesii a profesionalite. Profesionálne znaky poradcov. Kritériá výberu poradcu. Úlohy poradcov.