Proces strategickej zmeny z výrobne orientovaného podniku na zákaznícky orientovanú spoločnosť - Novotná, Ľuboslava
Stručná charakteristika súčasného podnikateľského prostredia. Podnik v konkurenčnom prostredí. Marketingové myslenie a správanie sa ako zložka firemnej kultúry. Implementácia marketingovej koncepcie. Orientácia firmy . Orientácia predaja. Etapy procesu budovania systému marketingových činností. Marketingový reporting.