Marketingové činnosti U.S. Steel Košice, s.r.o. - Bacsó, Július
Obchodná politika v U.S. Steel Košice, s.r.o. Marketingová činnosť. Taktický marketing. Plán a prieskum trhu. Licenčná politika a obchodné vzťahy. Obchodný controlling. Projektový marketing. Teritoriálny prieskum. Využitie výstupov v projektovom marketingu.