Quo vadis výstavnícky priemysel - Rozin, Alexander
Vplyv globalizácie na výstavníctvo. Nové postavenie veľtržnej agentúry. Veľtrh ako multifunkčný nástroj marketingovej stratégie a marketingového mixu. Súboj veľtrhov a internetu. Perspektívy špecializovaných veľtrhov.