Ekologický rozvoj cieľových miest - Günther, Kai
Definovanie cieľového miesta podľa Svetovej organizácie cestovného ruchu. Ekologické cieľové správanie. Stratégia ekologického správania cieľových miest. Miestne a organizačné aspekty ekologického rozvoja. Koncept odpadového hospodárstva. Ekologická gastronómia. Typické produkty regiónu a ich predaj. Opatrenia na obmedzenie dopravy. Vytvorenie ekologického balíka služieb. Ekologické zariadenia, stavby a ich ponuka. Marketing zameraný na určitú cieľovú skupinu. Ekologické informácie o cieľovom mieste. Vývoj služieb ekologicky zameraného cieľového miesta. Udržiavanie kvality a jej zlepšenie. Záver.