Zabezpečenie účasti hotela na veľtrhu cestovného ruchu - Makovník, Tomáš
Účasť hotela na veľtrhu cestovného ruchu. Určujúce faktory úspešnej prezentácie hotela. Formulácia 10 zásad, ktorých dodržiavaním je podmienená úspešná účasť hotela na veľtrhu cestovného ruchu.