Kovotvar viac klientov získava, ako stráca - Jankovič, Martin
Po skončení platnosti blokačného paragrafu majú družstvá možnosť rozhodnúť sa, ako chcú ďalej podnikať. Kovotvar je rozhodnutý ďalej podnikať ako družstvo. Výsledky a vyhliadky družstva. Nový kontrakt na výrobu záhradného náradia. Družstvo vyrába najmä na vývoz. Konkurencia z Ázie (nízke ceny).