Z Banky Slovakia bude prvá čistokrvná investičná banka na Slovensku - Jankovič, Martin
60-perc. balík akcií Banky Slovakia, a.s. Banská Bystrica kúpila rakúska Meinl Bank. Skupinová akvizícia. Meinl Bank musela bankovému dohľadu prezentovať dlhodobú stratégiu banky. Banka Slovakia sa v budúcnosti zameria na investičné bankovníctvo.