Diaľnica znamená nádej - Šporer, Peter
O súčasnom stave diaľníc a ich ďalšej výstavbe na Slovensku. Diaľnice a rýchlostné cesty v roku 2006. Výdavky na výstavbu diaľníc v rokoch 1994-2002. Zavedenie mýta na diaľniciach.