Trh práce v rokoch 1997 až 2001 - Senderáková, Lucia
Zákonom NR SR č. 387/1996 o zamestnanosti sa v Slovenskej republike od 1.1.1997 novousporiadala politika zamestnanosti. O vývoji trhu práce po roku 1997 je spracovaná stručná analýza. Demografický vývoj. Nezamestnanosť. Špecifická miera nezamestnanosti. Odvetvová štruktúra zamestnanosti a nezamestnanosti. Poberatelia podpory v nezamestnanosti. Výdavky na aktívnu politiku trhu práce. Štatistické ukazovatele.