Charakteristika spôsobov fungovania II. a III. piliera dôchodkového zabezpečenia - Dobšovič, Matúš
Charakteristika západoeurópskych systémov dôchodkové zabezpečenia. Spôsoby fungovania II. a III. piliera dôchodkového zabezpečenia. Financovanie systémov dôchodkového zabezpečenia. Výsledky skúmania vybraných dôchodkových systémov. Porovnanie ukazovateľov výkonnosti dôchodkových systémov vo vybraných krajinách.