Euro a Velká Británie přístup k plánování přechodu na euro v podmínkách trvalé výjimky na jeho zavedení - Procházka, Petr
Výnimka pre zavedenie spoločnej meny - eura pre Veľkú Britániu. Prístup Veľkej Británie k plánovanému prechodu na euro.