Zodpovednosť za vady vyplývajúce z kúpnej zmluvy - Pospíšilová, Ingrid
Zodpovednosť za vady z kúpnej zmluvy podľa Občianskeho zákonníka a jeho pripravovanej novelizácie. Osobitné ustanovenia o predaji tovaru v obchode. Odstúpenie od kúpnej zmluvy.