Slovaks and Czechs on the threshold of the European Union On the possibility of mutual emancipation of nations - Machonin, Pavel
Historická skúsenosť spoločného života Slovákov a Čechov. Všeobecné koncepcie národov a ich vzájomné vzťahy. Výsledky sociologického výskumu v slovensko - českých vzájomných vzťahoch. Zovšeobecnenie poznatkov.