XXXII. konference České demografické společnosti "Demografický portrét Prahy", 22. květen 2002
Demografické pomery v stredovekej a ranno novovekej Prahy. Demografický vývoj Prahy od polovice 19. storočia do polovice 20. storočia. Nemci a Češi v Prahe. Národnostný vývoj obyvateľstva Prahy v 19. a 20. storočí. Hlavné rysy demografického vývoja Prahy po druhej svetovej vojne. Obyvateľstvo Prahy podľa miesta narodenia. Pražské sídliská. Súčasné zmeny v rozmiestnení obyvateľstva a v sociálno priestorovej štruktúre Prahy. Pražská spoločnosť na prelome 20. storočia.