Chyťte je, než utečou ke konkurenci - Šály, Martin
Pokročilé technológie analýzy dát - Data Mining - odhalia potenciálnych uprchlíkov medzi klientami a zvládnu situáciu dávno predtým než odídu navždy. Terminológia. Realizácia projektu analýzy príčin a predikcie odchodu zákazníkov. Analytické metódy.