Modelovanie indexu SAX pomocou GARCH modelov - Rublíková, Eva
Modelovanie volatility časového radu Slovenského akciového indexu SAX pomocou GARCH modelov. Aplikácia modelov ARCH a GARCH na časovom rade hodnôt indexu SAX.