Závody budúcnosti - čo nás očakáva? - Gregor, Milan
Otázky projektovania budúcich závodov. Rozvoj závodov v predvojnovom období a po II. svetovej vojne. Počítače - hnacia sila vývoja. Rozvoj automatizácie. Ľudia vo výrobe. Japonský prístup k výrobe. Automatizovaný závod. Podnikové modely. Najnovšie inovatívne koncepty v oblasti výroby vo svete.