Reinžinieringová prestavba procesov vo výrobnom podniku s využitím sústavy vyvážených ukazovateľov - Rašner, Jaroslav
Podnikové procesy a realizácia reinžinieringových zmien. Sústava vyvážených ukazovateľov (BSC) je nástrojom strategického riadenia a jej úlohou je preniesť víziu a stratégiu podniku do reálnych cieľov a ukazovateľov. Procesná prestavba výrobného podniku. Jednotlivé fázy reinžinieringovej prestavby. Integrácia BSC do manažérskych systémov podniku. Normatívny manažment. Strategický manažment. Operatívny manažment.