Dnešný pohľad na zajtrajšiu budúcnosť - identifikácia vzdelávacích potrieb a plánovanie podnikového vzdelávania - Kucharčíková, Alžbeta
Podniková politika vzdelávania. Identifikácia potrieb vzdelávania. Plánovanie vzdelávania.