Strategická rozbuška. Integrácia Balanced Scorecard v manažérstve procesov - Wagner, Karl
Premietnutie stratégie do procesov. Aplikácia procesu Balanced Scorecard (BSC) v spoločnosti Austrian Aerospace. Definovanie strategických cieľov. Definovanie cieľov procesov. Príklad strategických cieľov. Aktivizovanie nástrojov na meranie procesov. Pohľad úrovne procesov. BSC integrovaný do 4-krokovej metodiky manažérstva procesov.