Manažérstvo kvality a komplexná akreditácia vysokých škôl - Šalgovičová, Jana
Manažérstvo kvality vzdelávania na vysokých školách. Schéma oblastí a podoblastí vzdelávania a výskumu pri komplexnej akreditácii vysokej školy. Niekoľko základných charakteristík celej koncepcie kvalitného vzdelávacieho procesu. Komplexná akreditácia činností vysokej školy.