Univerzitný vzdelávací proces z pohľadu noriem o kvalite - Balek, Juraj
Model výchovnovzdelávacieho procesu univerzity. Schéma hlavných procesov výučby. Náznak aplikačnej interpretácie normatívnych požiadaviek. Význam zavedenia systému manažérstva kvality pre výučbu, uplatnenie procesného prístupu, normatívne požiadavky a zvyšovanie výkonnosti vo výučbe. Skrátená obsahová interpretácia normy STN EN ISO 90004:2001. Dokumentačná náročnosť systému. Prehľad dokumentov a a záznamov požadovaných normou. Definovanie vyučovacieho procesu z hľadiska kvality. Identifikácia hlavných a podporných procesov výučby. Nadväzujúce úlohy definovania procesov.