Možné modely pri uplatňovaní integrovaného manažérstva - Paulová, Iveta
Cieľom integrácie je systematické stanovovanie cieľov, prideľovanie potrebných zdrojov a jednotné hodnotenie výsledkov vo všetkých oblastiach súvisiacich s kvalitou, životným prostredím a bezpečnosťou. Možné modely systému integrovaného manažérstva. Integrácia manažérstva pomocou EFQM modelu excelentnosti. Integrácia manažérstva pomocou Demingovho kruhu zlepšovania kvality (PDCA). Zoskupenie normatívnych dokumentov. Integrované manažérstvo na báze modelu ISO 9001:2000.