Systém manažérstva kvality = poriadok v procesoch, v činnostiach a pripravenosť na zmeny - Makula, Ján
Príspevok poukazuje na potrebu skĺbiť rozsiahle množstvo programov a zmien v systéme, zabezpečiť flexibilitu systému manažérstva kvality a prierezovo hodnotí štyri aspekty reštrukturalizácie výroby.