Základy európskeho práva voľný pohyb tovaru - Nováčková, Daniela
Pokračovanie článku zo SEP č. 5-6/02 o európskom práve. Táto časť je zameraná na slobodu vnútorného trhu, na voľný pohyb tovaru a s tým súvisiace problémy.