Právna úprava elektronického podpisu v Slovenskej republike - Gregušová, Daniela
Najdôležitejšie časti zákona o elektronickom podpise, z dôrazom na jeho uplatňovanie v praxi. Prehľad a úplné znenie konkrétnych vyhlášok, ktoré tvoria súbor vykonávacích predpisov. Vyhláška č. 537/2002 Z.z. o vyhotovení a overovaní elektronického podpisu a časovej pečiatky. Vyhláška č. 538/2002 Z.z. o kvalifikovaných certifikátoch. Vyhláška č. 540/2002 Z.z. podmienkach na poskytovanie akreditovaných certifikačných služieb a o požiadavkach na audit, rozsah auditu a kvalifikáciu audítorov. Vyhláška č. 541/2002 Z.z. o obsahu a rozsahu prevádzkovej dokumentácie vedenej certifikačnou autoritou a o bezpečnostných pravidlách a pravidlách na výkon certifikačnýcvh činností. Vyhláška č. 542/2002 Z.z. o používaní elektronického podpisu v obchodnom a administratívnom styku.