Špecifiká dokazovania v elektronickom obchode - Moravčíková, Andrea
Elektronický obchod v zmysle platnej legislatívy EÚ. Definícia služieb informačnej spoločnosti v Smerniciach ES. Definícia služby informačnej spoločnosti v návrhu zákona. Zmluvné vzťahy on-line v službách. Určenie sídla podnikateľa poskytujúceho služby informačnej spoločnosti. Zodpovednosť za prenášané a uchovávané informácie. Špecifiká dokazovania v elektronickom obchode.