Súčasná pôsobnosť zmlúv ES/EÚ - Nováčková, Daniela
Vecná, územná a časová pôsobnosť medzinárodných zmlúv ES a EÚ. Úlohy a ciele Európskeho spoločenstva a Európskej únie. Nástroje pre dosahovanie cieľov Európskej únie.