Nové postupy účtovania v rozpočtových a príspevkových organizáciách - Majorová, Miriam
Vplyv zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve, ktorý nadobudol účinnosť 1. januára 2003 na účtovníctvo rozpočtových a príspevkových organizácií. Opatrenia MF SR č. 23340/2002-92, č. 1407/2003-95 a Pokyn MF SR č. 4739/2003-91.