Sloboda voľby s otáznikom - Krištofičová, Dagmar
O dôchodkovej reforme rozhodnú politici. Náčrt koncepcie dôchodkovej reformy na Slovensku. Zavedenie kapitalizačného piliera. Prírastok poistencov DDP. Prírastok príjmov v DDP. Príjmy doplnkových dôchodkových poisťovní. Investovanie finančných prostriedkov v DDP. Nedostatky novej koncepcie dôchodkovej reformy. Názory odborárov na koncepciu.