Trvalé zlepšování a konzistentní pár - Anderson, Stewart
Procesný prístup "konzistentného páru" ISO 9001:2000 a ISO 9004:2000 zdôrazňuje trvalé zlepšovanie, čo naznačuje, že by mohlo dôjsť k posunu od vykazovania kvality opierajúceho sa o certifikáciu k trvalému zlepšovaniu výkonnosti.