Sociálne zabezpečenie pri pohybe osôb v členských štátoch Európskej únie
Ustanovenia, prijaté pre členské štáty EÚ v oblasti sociálneho zabezpečenia, vydala Európska komisia v príručke "Vaše práva pri pohybe v rámci krajín Európskej únie"(2000). Ustanovenia spoločenstiev pre oblasť sociálneho zabezpečenia - základné princípy. Príklady. Pokračovanie v budúcom čísle.