Daňové výdavky podľa par. 24 zákona o daniach z príjmov - Barcaj, Tomáš
Komplexný prehľad ustanovenia par. 24 zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení platnom k. 1. 1. 2003. 70 príkladov, judikáty, pracovný list a upozornenia na najfrekventovanejšie problémy.