Daňové úľavy pri účasti zamestnávateľa a zamestnanca na doplnkovom dôchodkovom poistení - Strýčková, Jolana
Tri komentované príklady vysvetľujúce povinnosti zmluvných strán /zamestnanca, zamestnávateľa, doplnkovej dôchodkovej poisťovne/, výpočet nákladov zamestnávateľa vynaložených na DDP do výšky stanoveného limitu a zníženie základu dane zamestnanca do výšky limitu v jednotlivých mesiacoch a na konci ročného zúčtovacieho obdobia. Doplnené prílohami k vedeniu záznamov v mzdovom liste, k potvrdeniu o príjmoch, k ročnému zúčtovaniu dane.