Dlhodobý majetok - Kaletová, Viera
Zmena pohľadu na majetok podnikateľov v súvislosti s novým zákonom o účtovníctve a naň nadväzujúcich Postupov účtovania účinných od 1.1.2003. Zavedenie definície majetku, zmena pojmového aparátu. Investičný majetok premenovaný na dlhodobý majetok. Jednoznačná úprava účtovania účtovných prípadov. Rôzne skutočnosti, ktoré vznikajú pri obstarávaní a nakladaní s majetkom a spôsob ich účtovania v nadväznosti na Postupy účtovania.