Financovanie športu - Sedlák, Miro
Z obsahu: V slovenskom športe sa ročne otočia vyše štyri miliardy korún. Štát volá po viaczdrojovom financovaní. Reklamné peniaze obchádzajú prázdne hľadiská. Na Slovane žijú z reklamy i z úverov. Ruža excelovala na dlh. Investície do športovísk.