Podnik - nájom, predaj, vklad, darovanie, dedenie, dražba - Fekete, Imrich
Vymedzenie pojmu "podnik". Podnik ako objekt vlastníctva, ako predmet záložného práva, nájom podniku, zmluva o predaji podniku, vklad podniku do základného imania obchodnej spoločnosti, podnik ako predmet darovania, predaj podniku na dražbe, podnik ako predmet dedičstva.