Úplné znenie zákona o cestnej dani s komentárom
Novela zákona o cestnej dani - Zákon č. 335/1999 Z.z., ktorou sa menil a doplnil zákon č. 87/1994 Z.z. o cestnej dani v znení neskorších predpisov, nadobudla účinnosť 1.1.2000.